wat te vieren?

Ons restaurant is ook een prachtige locatie voor het vieren van een feest.

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een verjaardag of bedrijfsfeest, alles is bij ons mogelijk.

Huwelijk

Een unieke locatie voor een huwelijksvoltrekking (kan zelfs buiten in onze tuin), de toost met bruidstaart, een lunch of diner; alles is mogelijk. Juist omdat de groep daggasten nooit zo heel groot is, is ons restaurant een intieme ruimte, waar het met zon 50 personen goed toeven is. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons terras (ook ruim 50 zitplaatsen). Is uw groep groter, dan kunnen wij heel makkelijk een tent aan de locatie plaatsen. Omdat ons pand geheel uit glas bestaat, blijft het toch n geheel.

Verjaardag

Geen zin in alle rompslomp thuis? Wij kunnen uw verjaardag tot in de puntjes verzorgen, precies zoals u dat zelf wilt. Een high tea, eventueel gecombineerd met een high wine, of heeft u liever een walking dinner? Hierbij worden verschillende gerechtjes geserveerd, daar waar de gasten zitten of staan. In een hele ongedwongen informele sfeer uw gasten laten genieten van culinaire hoogstandjes. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een sit down diner met heerlijke bijpassende wijnen.

Bedrijfsfeest

En keer per jaar uw medewerkers verwennen met een luxe borrel, een uitgebreide lunch of een heerlijke avond. Op het landgoed is voldoende ruimte voor speciale activiteiten, zoals bijvoorbeeld een roofvogelshow, een gps tocht, een wandeling met een gids die u van alles kan vertellen over de historie en de natuur. Kortom, teveel om op te noemen.

Graag maken wij met u een afspraak om te horen wat uw persoonlijke wensen zijn en om op basis daarvan vrijblijvend voor u een offerte te maken.