Delen

Geschreven door Ingrid & Gert

Prima gegeten, er valt op niets iets aan te merken! Alles was prima: Eten perfect, sfeer & ambiance geweldig en zeer vriendelijke bediening die hun vak prima verstaan. Kortom helemaal top, we komen terug!

Datum van bezoek: 30-03-2018

Geschreven door Fleur Hospes

Op vrijdag 23 februari mochten we genieten van een overheerlijke lunch, eigen gemaakte kalfskroketjes met garnituur en tot slot het hoogte punt, het dessert van Du Chef. Wij hebben gesmuld van al deze heerlijkheden en van de ambiance en de uitstekende bediening. Wij komen snel terug en laten iedereen weten dat de Oranjerie te Barneveld echt de moeite waard is om daar een tafeltje te reserveren.

Datum van bezoek: 23-02-2018

Geschreven door Connie Struik

We hebben hier met onze personeelsvereniging gegeten. Het is een heel geslaagde avond geworden. Wat mij vooral opviel was het personeel. Zij hebben ons echt het gevoel gegeven dat we zeer welkom waren. Alleen al het openen van de voordeur bij aankomst van alle gasten. Zeer flexibel en hulpvaardig met alles. Het eten was heerlijk en prachtig opgediend. Kan niets negatiefs bedenken over deze avond.

Datum van bezoek: 10-11-2017

Geschreven door Walter en Desinah

Dit restaurant op deze prachtige locatie heeft onze trouwdag compleet gemaakt. Van het aansnijden van de taart, de receptie en het Walking Diner. Alles was tot in de puntjes verzorg.Diner was uitmuntend en bediening zeer attent. Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: 22-09-2017

Geschreven door Hellen

Bijzondere fijne avond gehad! Ons prachtig rustig plekje in het mooie restaurant, de vriendelijke bediening en bovenal de héérlijke gerechten hebben voor ons een mooie ervaring opgeleverd. Onze dank voor jullie gepassioneerde inzet.

Datum van bezoek: 19-08-2017

Geschreven door Een zorgteam uit Barneveld

Een goed samenzijn bij de Orangerie! Zonder ook maar een menukaart te hebben gezien zorgde chef Erik Hendriksen ervoor dat iedereen een persoonlijk 4-gangen diner geserveerd kreeg. Het met zorg uitgezochte diner werd keurig en met uitleg opgediend in een rustige ambiance. De uitstraling van de locatie en het diner waren perfect. De smaak van het eten was prima, prachtig ook opgemaakt. Gewoon een lust voor het oog en de maag. Zeker een restaurant om nog eens naar terug te gaan!

Datum van bezoek: 07-03-2017

Geschreven door Sengers

Een feestje op zich om te gaan lunchen. Gerecht na gerecht bijzonder van smaak en verrassend. Prachtige plek en super bediening

Datum van bezoek: 04-02-2017

Geschreven door M. Schilder-Kraan

Ik had de eer zaterdag aan te mogen schuiven bij een diner ter ere van de verjaardag van een dierbare vriendin. Aangezien ik flexitariër ben had ik gekozen voor vegetarisch. En wat een goede keuze dat bleek te zijn. Ieder gerecht zo mooi uitgebalanceerd, ook mooi gepresenteerd, ik heb genoten! Ook de omgeving/inrichting was mooi en het bedienend personeel erg vriendelijk. Kortom, een geweldige avond gehad!

Datum van bezoek: 09-01-2016

Geschreven door Anne Marie Nijkamp

Prachtige locatie. Fijne bediening. Heerlijke gerechten, mooie wijnen. We hebben een geweldig feest gehad. Veel dank daarvoor.

Datum van bezoek: 31-10-2015

Geschreven door Charles y Pierette Wijnen

Prachtige locatie, Heel bijzonder. Je waant je in de 19e eeuw met z'n oude 'serre/oranjerie'. Heel sfeervol en ook de keuken midden in het restaurant zonder dat je het in de gaten hebt. Geen overlast. En ja dan het menu: werelds voor mijn vrouw een lardering van ganzeleverpate en andere paté soorten met gekonfijte rode biet met toefjes van opgespoten mousse heel bijzonder, voor mij een mooie salade van rauwe zalm met paadestoeltjes en ontvelde cherry tomaatjes en pakketje van savoiekool gevuld gewoon heerlijk en smaakvol. Prachtig gegaarde kalfsmuis ook mooi gecombineerd met diverse kleine groenten o.a. groene asperges paddenstoeltjes en dan die saus Wow. Voor mij prachtige gebakken schelvisfilets met allerlei div. groentesoorten en paddestoeltjes en een schitterende mousse saus en toefje home made mayonaise. En dan met het wijnarrangement. als dessert voor mijn vrouw een kaasplank met div. kaas en rode compote (mijn vrouw zweert bij een kaasplank). Voor mij homemade roomijs met allerlei rood fruit o.a. aardbeien, bramen frambozen Deze middag is echt de moeite waard en wij zullen het rondbazuinen en wij komen zeker terug want het verdient gewoon een ster!

Datum van bezoek: 01-09-2015
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurant de Oranjerie gastenboek


Ook op bezoek geweest bij Restaurant de Oranjerie? wilt u laten weten wat u er van vond?
Laat dan een bericht achter in ons gastenboek!


Verplicht in te vullen velden.